OM OSS

Bedrehuset ligger midt på Nøtterøy, og tilbyr kurs innen flere ulike yoga og treningsformer.

Guri2

Guri Hoff

Guri er sertifisert viryayogalærer (Nordiska Yogainsitutet i Stockholm), og underviser også Yoga Nidra (Yin Yoga Instituttet). I februar tar hun fatt på yin yoga-utdannelse på Oslo Yoga. Hun er dessuten instruktør i yoga og mindfulness for barn (YOBA). Gjennom utdannelsen som pedagog og ulike verv har hun bred erfaring med barn og ungdom. Selv har Guri praktisert yoga siden 2012, og har i flere år undervist yoga på frivillig basis, blant annet på Yogakollektivet. Hun har organisert frivillig utetrening i nærmiljøet (styrke og kondisjon), er helårsbader og er glad i å være ute i naturen, året rundt. Guri er opptatt av både roen og energien yoga kan gi, hvordan det sammen skaper en balanse og helhet

Birgitte (3)

Birgitte Bjelland

Birgitte er godkjent MediYoga instruktør. Hun har blant annet tidligere praktisert som MediYoga instruktør i eget studio i Horten. Hun har også en Hatha Yoga Teacher Training (RYT- 200 Yoga Alliance) fra India. Birgitte kom første gang i kontakt med yoga da hun i slutten av tenårene opplevde angst og panikkanfall.  Hun oppdaget at avspenningsteknikker og yoga gjorde en stor forskjell.

Senere har det kommet mye forskning som underbygger viktigheten av det å kunne regulere nervesystemet bevisst under stress og traumer. Vi vet nå mye om hva pust og bevegelse gjør for psykisk og fysisk helse. Dette er noe Birgitte brenner for.

Birgitte er utdannet sykepleier med etterutdanning i psykisk helsearbeid. Hun har også utdanning innen Kunstterapi, Qigong, Kinesiologi, Coach og Veiledning m.m.

bilde med større oppløsning (2)

Danielle Van der Ven

Daniëlle har hovedfag i Musikkpedagogikk fra Sweelinck Conservatoriom i Amsterdam m.m, og har jobbet 35 år som musikklærer. Hun har også mange kurs i moderne dans, afrikansk dans, qigong og utdannelse i Taketina fra Munchen.
Etter å ha jobbet mange år som musikklærer har fokuset endret seg fra å lære bort musikk for å lage en konsert, til «å være i» en musikalsk prosess sammen. Uansett forkunnskap er målet sammen å finne tilbake til røttene gjennom musikk.

IMG_4915 (2)

Agnete Tjøm

Agnete er godkjent internasjonal MediYoga-Instruktør, og sertifisert veileder innen Living Food.  Hun er utdannet pedagog, og har lang erfaring med veiledning.