OM OSS

Bedrehuset ligger midt på Nøtterøy, og tilbyr kurs innen flere ulike yoga og treningsformer.

Guri2

Guri Hoff

Guri er sertifisert viryayogalærer (Nordiska Yogainsitutet i Stockholm), og underviser også Yoga Nidra (Yin Yoga Instituttet). Hun har også hvilende yin yoga-utdannelse fra Oslo Yoga. Hun er dessuten instruktør i yoga og mindfulness for barn (YOBA). Gjennom utdannelsen som pedagog og ulike verv har hun bred erfaring med barn og ungdom. Selv har Guri praktisert yoga siden 2012, og har i flere år undervist yoga på frivillig basis, blant annet på Yogakollektivet. Hun har organisert frivillig utetrening i nærmiljøet (styrke og kondisjon), er helårsbader og er glad i å være ute i naturen, året rundt. Guri er opptatt av både roen og energien yoga kan gi, hvordan det sammen skaper en balanse og helhet

Bodil

Bodil Mundal

Bodil er utdanna faglærar i kroppsøving og idrett, og personleg trenar frå Akademiet for personlig trening. Ho har jobba som personleg trenar og gruppetreningsinstruktør sidan 2010.
Trening og fysisk aktivitet er for Bodil synonymt med mestringsfølelse, helse, auka livskvalitet og ein lystbetont del av kvardagen.

 

Design uten navn (002)

Yvette Christiansen

Yvette er utdannet i hatha og yin yoga (The shala yoga & mindfulness), og etterutdanner seg i vinyasa creative flow. Yvette holder kurs i yoga for løpere hvor hun bruker disse 3 stilartene kombinert med funksjonell trening slik at mest mulig er tilpasset de som driver utholdenhetstrening med høy belastning på ben og rygg. Hun er selv aktiv mosjonistløper, men har bakgrunn fra kampsport, håndball og svømming.

Som løper kan man fort bli stiv og lite fleksibel og dette kurset tar høyde for akkurat dette,og er tilpasset nybegynnernivå og ingen forkunnskaper. Kurset kan komplettere løpetreningen med styrke, fleksibilitet og balanse som er skadeforebyggende samt kan gjøre løpingen mer effektiv.

Yvette jobber til daglig som terapeut (biopat), hvor hun legger stor vekt på stressmestring og livsstilstiltak for bedre helse.

IMG_4915 (2)

Agnete Tjøm

Agnete er godkjent internasjonal MediYoga-Instruktør. Hun er utdannet pedagog, og har lang erfaring med veiledning. 

Agnete er opptatt av helhetlig helse, og viktigheten av stressmestring, fysisk aktivitet og et godt kosthold, for å opprettholde/gjenvinne god helse.

kirsten 3

Kirsten Thorborg Johansen.

Kirsten er godkjent internasjonal MediYoga instruktør utdannet høsten 2021. Hun praktiserte MediYoga i 5 år for hun startet på instruktørutdanningen.
Kirsten har gjennom ca. 30 år som lege og øyelege opparbeidet god menneskekunnskap gjennom sin praksis, og sitt arbeid med mennesker.

Kirsten tror på bevisstgjøring av egne ressurser via ro, dype pust, meditasjon, og enkle fysiske bevegelser. Det å gjøre MediYoga i et fellesskap skaper ekstra energi for alle.

Hun er født i Danmark, har bodd 5 år i Sverige, og har siden 1995 vært bosatt på Nøtterøy.