Informasjon

Diverse informasjon

Påmeldig

Påmelding til kursene gjøres via kontaktskjema på hjemmesiden, med epost til post@bedrehuset.no, eller med melding til Agnete Tjøm på tlf:97733012.

Påmeldingen til kursene er bindene. Skulle det oppstå ting som gjør at du går glipp av flere kursdager så kan du kontakt din kursinstruktør, og spørre om det er mulig å få tatt igjen timen. Alle timer må eventuelt tas igjen innenfor kursperioden på 8 ganger.

Når du skal på kurs

Bruk behagelige klær som er gode, myke og komfortable å bevege seg i. Det er også kjekt å tenke lag på lag, slik at det er lett å justere etter temperatur.

Det er fint å ha med en flaske vann da det er lurt å drikke litt under/etter timen.

Vi anbefaler at du tar med egen matte og utstyr, men vi har også utstyr til utlån. Gi da beskjed i forkant.
Går du på mediyoga, eller yin yoga så har vi ullmatter til utlån. Ta da med et laken til å legge over ullmatta. Det er også fint å ha med seg en varm genser, og et teppe til å ha over seg under avspenningen.

Yoga gjøres barbent så du trenger ikke sko. Det er også viktig at du slår av telefonen under timen slik at det ikke bli unødvendige forstyrrelser. Vi ber også om at det ikke brukes parfyme da mange er sensitive for sterke lukter.

Vær ute i god tid, og bruk lav stemme i salen. Døren låses når kurset begynner slik at jakker og verdisaker ligger trygt i gangen under kurset.

Vi har stor parkeringsplass med gratis parkering.